Skip to main content

Ce este o campanie ?

O campanie rezinta promovarea unui brand sau a unui designer iar durata campaniei este de obicei de 7-15 zile.

Produsul dorit nu mai este pe stoc.

Numarul de produse pe care-l comandam furnizorilor nostri este limitat. Cu cat te autentifici pe site mai rapid cu atat poti comanda mai repede un produs, pentru a te asigura ca acesta iti va reveni tie. Stocul se actualizeaza saptamanal.

Care este procedura de retur?

Ne dorim ca produsele noastre sa satisfaca pe deplin cerintele dumneavoastra de calitate. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate sau de marimea selectionata, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 14 zile si noi va vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra.

Legislatia romana prevede: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.” Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.” (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, cu etichetele si in ambalajul original, fara semne de utilizare, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, doar in scris, pe adresa de e–mail ([email protected]), mentionand data comenzii si numele pe care s–a facut comanda initiala.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsele returnate prin coletarie vor fi expediate fara ramburs. magasi.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului in baza chitantei cu costurile expedierii.

Care este marimea mea ?

Apasand butonul “Care este masura mea” vei gasi un tabel cu marimi. Daca ai intrebari suplimentare te asteptam sa ne contactezi folosind formularul de contact de pe pagina “Scrie-ne un mesaj” din sectiunea “Suport”.

Cum anulez o comanda ?

Poti anula comanda direct din contul tau de pe site. Intra in “Contul meu” sectiunea “Comenzi”. In partea de jos a paginii de comanda vei gasi optiunea de “Anulare comanda” .

Cum se face livrarea ?

Livrarea se face prin curierat rapid.

In cat timp imi vor fi livrate produsele ?

Intervalul de livrare este intre 3 si 5 zile lucratoare.
Livrarea se face prin curierat rapid iar in momentul in care comanda este expediata vei primi o notificare automata pe adresa ta de e-mail.

Pot primi mai multe comenzi intr-un singur colet ?

Da. Contacteaza-ne in prealabil pe e-mail.

Cum imi pot modifica datele personale?

Intra pe pagina din sectiunea Contul meu. Aici iti poti actualiza numele, prenumele si adresa de email. De asemenea, de aici iti poti modifica parola.